Bertie első mesenézése még 2017-re esett

Nekünk már évek óta nincs tévékészülékünk, mert rájöttünk, hogy sosem néztük. Ezenkívül nem tűnik akkora időpazarlásnak, ha az ember eredeti nyelven néz filmeket, mintha szinkronosan. Moziban, otthon is mindig eredeti nyelven nézünk, hallgatunk mindent. Persze, ha ez magyar, akkor magyarul. De ez ugyebár ritka. 

Bertie ennek megfelelően nem nagyon hallott otthon magyarul semmit, meséket meg pláne nem. A telefonunkat persze időről-időre elkéri, mióta járni tud (és így elszaladni azokkal:)), de eddig csak a "cicás" játékkal játszott rajta, és hívogatott random embereket Messengeren, Viberen, telefonon, a legkülönbözőbb időpontokban a nap folyamán. 

Nemrég azonban felfedezte a Youtube-on a videókat, abból néhányat megnézünk együtt naponta. A kedvenceit most ide belinkelem.

 

Viszont az első "egész estés" (haha) rajzfilm, amit látott, az Szilveszter este volt. Már régen meg akartuk nézni együtt a Charlie Brown-sorozat néhány epizódját (mert Aldric még nem látott egyet sem, és mert a Peanuts sorozatot nem nagyon ismerjük). Karácsonykor Bertie elalvása után megnéztük a Charlie Brown's Christmast, Szilveszterkor pedig a Happy New Year, Charlie Brown-t. A nappaliban a kanapén ültünk, hárman, betakarózva. Na jó, négyen, mert Humi cica is gyakori vendég volt arrafelé. Szereti a bujcizást. Bertie 15 percig tökéletesen bírta, érdeklődve figyelt. Aztán a további pár percben sétálgatott, ivott-evett, odajött-elszaladt, csodálta a karácsonyfát stb. 

Nem szeretnénk egyelőre többet tévéztetni őt és örültünk, hogy ő maga is megelégedett ennyivel. Meglátjuk, legközelebb mi lesz!:)