Menőbb bármi is a hózentrógernél télen?

Mostanában néhány dolog átértékelődött bennünk a gyerek öltözködésével kapcsolatosan. Vettünk pár új dolgot!

Amik beváltak a hideg ellen: 

Body. Mostanában, ha tehetjük, adunk a gyerekre bodyt, mert fázik a dereka egyébként. Egy időre félretettük a bodykat, igazából már tavaly tél után, mert nyáron nem kellett és kisbabásnak is találtuk. Hát, most ismét elővettük őket, és tervezünk is még beruházni nagyobbra. Ahonnan beszerezzük: Zara, H&M, Brendon. 

Otthoni naci. Vettem neki kettőt az Aldiban nemrég. Ezekben alszik, mert térd alatt ér, vékony, de mégis melegít. Bertie-t egyébként zavarja, hogy nem ér le a zoknijáig (mármint szépségileg), és csak most, kb 2-3 hét hordás után fogadta el valamennyire, hogy ez egy ruhadarab.:) A lakásban egyébként fel szoktunk öltözni, mert 20-21 foknál többre nem szoktuk felfűteni a lakást (és nemcsak a magas belmagasság miatt, hanem egyébként sem). Ahonnan beszereztük: Aldi.

Harisnya. Mindig van rajta harisnya már, ha kimegyünk. Egyet vettem a Kikben, amikor a Lurdyban jártam véletlenül, és azóta megtetszett az ötlet és hideg is lett.:) Azóta a másik kettőt az Aldiban vettük, jók. 

Kesztyű: Az ötujjas kesztyűjét még tavaly ősszel kapta a szüleimtől, de sosem engedte felvenni. Aztán idén valahogy megtetszett neki és a legtöbb esetben hajlandó viselni, sőt nagyokat nevet, miközben az ujjait igazgatjuk bele. Ahol vették a szüleim: Tesco. 

Esővédő a babakocsira: Nos, télen mi nem lábzsákot használunk, hanem esővédőt. A babakocsinkra szerencsére olyan jár, amiből ugyanúgy kilát, de nagyon vastag anyagú, így szabályosan meleg van alatta. A másik babakocsinkra is jó szerencsére. Télen sem igényel plusz plédet, vagy lábzsákot ez a koncepció. Őszintén szólva senki mást nem láttam ilyen megoldást használni, de senki mást nem is látok az utcán telente babakocsival. Mi hiszünk a norvég nevelésben, így mi megyünk.:) Sőt, egyszer egy nő megszólított bennünket, hogy végre valaki, aki esővédővel viszi a Stokkét télen, amikor ő tologatta a babáját, sosem látott senkit így és már azt hitte, ő a hülye. Nos, nem. Már ketten vagyunk. :D Ahonnan beszereztük: Brendon Stokke esővédő.

Kantáros naci. Nagyon hasznos azokra a napokra, amikor nincs tiszta/száraz bodyja Bertie-nek. Megvédi a derekát, praktikus és cuki. Két hátránya van, az egyik, hogy mivel meleg, ezért a bölcsiben és otthon is azonnal le kell venni (így ajánlott alá harisnya), és leszakadósak a gombjai a sok feszegetéstől öltözésnél. Ahonnan beszereztük és azóta se láttunk sehol: Brendon. 

Hózentróger. Nagyon hasznos ruhadarab a hideg napokra. A nadrágot összetartja a pulcsival, inggel és mindig stílusos. Ahol vettük: Zara. 

angel.jpg