Szopóágon 156. rész

Van valami vicces abban, amikor a fogászati regisztrációs lapon a korábbi műtéteknél ezt írja be az ember: császármetszés 2 hónapja, aranyérműtét 1 hónapja. És igen, most 1 hónappal az aranyérműtét után itt ülök a fogorvosi váróban, egy hét alatt már a másodikban. Várom, hogy valaki végre adjon VALAMIT az egy hete tartó nagyon durva fájdalomra. Mindkét dokinő tippelget csupán. Mivel sosem volt még lyukas fogam, és semmiféle fogászati panaszom, arra gyanakszanak, hogy ezt a gyulladást a terhesség okozta, ahogyan az aranyeret. Egyszóval, az egyik ad egy öblögetőt, ami szétmarja a nyálkahártyám, a másik ad egy gélt, kidobatja az öblögetőt és a fogkrémemet. Mostanában úgy érzem, hogy bármilyen elkeserítő is ezt kimondani, lehet, hogy sosem szabadulok meg a terhesség következményeitől. Bár, tegnap megjött ismét a menzeszem, ami azért inkább öröm, mint nem. (update: később kiderült, hogy nem az ínyem fáj, hanem a fogam és egy tízperces kezelés megoldotta a gondomat.)

A császár után 2 hétig alig tudtam ellátni a gyereket, az aranyér bedurvulásakor se volt ez másként, és az aranyérműtét utáni egy hétben sem. Aztán most ez. Nevetséges, mert Bertievel nincs semmilyen probléma, soha. Csak az életünk ment szépen tönkre: financiális összeomlás, munkaerőpiaci helyzetem megingása, a társadalmi státuszunk megváltozása és a biztonságérzetünk teljes hiánya. Bertie csodás. Továbbra is jól alszik és eszik, boldog, mosolygós gyerek. A Rota oltás óta rendesen kakál is, és csak egyik este lázasodott be az oltástól, azt is nagyon jól viselte. Beteg még sosem volt. És imádom, ahogyan telibeszarja, hogyha sírok. Nem veszi át a hangulatom, csak néz, mosolyog és jól elvan. És igaza van.

Mi erre a leszarós stratégiára nem vagyunk alkalmasak. Aldricnak be van a szeme gyulladva 2 hete, azzal sem tudnak semmit tenni. Huminak hólyaghurutja van, szurit kapott, fecskendőből kell itatni és antibiotikumot szed. Bertie meg tökjól van.

A terhesség előtt sem voltam beteg. A vetéléssel kezdődött ez az egész szarság. Folytonos vizsgálatok, az újabb terhesség alatt két felfázás, minden nap egy szuri, a szülés óta meg a fenn említett bajok. Az, hogy unom már ezt a szopóágat, mint a szart, az nem kifejezés. Mindenki elmehet a faszomba a hülye bacijaival, amik mindig bennünk találnak megfelelő gazdatestre!

kidob.jpg